Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τα παιδιά συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Η παιδική χορωδία Lions Club από το Κουσάντασι και η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής "Αρμονία" του Δήμου Σάμου θα πραγματοποιήσουν την κοινή συναυλία με τίτλο "Τα παιδιά συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν" το Σάββατο 5 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου.
Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 το βράδυ και σε αυτήν θα συμμετάσχουν επίσης μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας και Όπερας της Σμύρνης, καθηγητές της Μουσικής Σχολής "Ritmik Ada" από το Κουσάντασι και καθηγητές της Μουσικής Σχολής "Αρμονία" του Δήμου Σάμου.
Η συναυλία αυτή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνδιοργάνωσης που έγινε στις 12 Οκτωβρίου 2013 μεταξύ των παιδιών της Χορωδίας Lions και των παιδιών της χορωδίας της Σχολής "Αρμονία", στην οποία συμμετείχαν και χορωδοί της όπερας της Σμύρνης.
Εκτός από μαγευτικές μελωδίες, φέτος θα υπάρξει και συμβολική δεντροφύτευση την οποία θα πραγματοποιήσουν τα παιδιά από την Ελλάδα και την Τουρκία κάτω από ένα κοινό παρανομαστή, την φύση. Η δεντροφύτευση θα αρχίσει στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Απριλίου, σε περιοχή γύρω από τα Αρχαία τείχη της πόλης του Πολυκράτη.
Εκτός από τα μέλη της χορωδίας Lions και της χορωδίας της Μουσικής Σχολής "Αρμονία", στην δεντροφύτευση θα συμμετάσχει και το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καρλοβασίων (Σ.Ε.Ο. Τ.Τ. Καρλοβασίων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου