Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ: Τύποι γονέων-Διαπαιδαγώγηση-Ψυχοκοινωνική Ανάπτυξη


Με το άκρως ενδιαφέρον θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών και της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξής τους θα ξεκινήσουν και πάλι οι εβδομαδιαίες διαλέξεις της «Ακαδημίας των Πολιτών», την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Ε.ΠΑ.Λ Σάμου.
Εισηγήτρια της πρώτης διάλεξης για τη φετινή χρονιά η κα  Αικατερίνη Αντωνοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο γνωστικό αντικείμενο "Επικοινωνία στην Εκπαιδευτική Διαδικασία" του τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 
Θα διερευνηθούν παράλληλα οι δυσκολίες μάθησης, επικοινωνίας και προσαρμογής των παιδιών στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, καθώς και οι διαφορετικοί τύποι γονέων βάσει του τρόπου διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζουν.
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ
Το 2013, κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας: Επενδύστε στη γνώση!
Εγγραφείτε σε ένα από τα προγράμματα της Ακαδημίας των Πολιτών:
  • Διαδικτυακή Ακαδημία, ετήσιο κόστος 60 ευρώ για 26 θέματικές ενότητες 
  • Ετήσιο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Επαγγελματική Δημοσιογραφία. Κόστος 500 ευρώ και έκπτωση 30% για τους σπουδαστές της Ακαδημίας, τους φοιτητές και τις ευάλωτες ομάδες.
  • Ετήσιο Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Οικογενειακή-Συστημική Θεραπεία. Κόστος 300 ευρώ για 12 δεκάωρες συναντήσεις, με βιωματικές ασκήσεις και περιστατικά
Αιτήσεις ηλεκτρονικά στο academy@aigaion.org

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ
Σημειώνεται ότι ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για το εαρινό εξάμηνο κατάρτισης της «Ακαδημίας των Πολιτών Σάμου» με θεματική την «Συμβουλευτική». Κόστος 40 ευρώ για 13 τρίωρες συναντήσεις.
Πληροφορίες και εγγραφές στον Συντονιστή της Ακαδημίας Πολιτών Σάμου κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο (τηλ επικοινωνίας 22730.28852 και 697.2230624)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου