Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ - "Η Τέχνη των Διαπραγματεύσεων"


Στην διαπραγματευτική ικανότητα και τις τεχνικές βελτίωσής της θα αναφερθεί ο  καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Θεόδωρος Κουτρούκης αυτή την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στη Σάμο. 
Ο Δρ. Θεόδωρος Κουτρούκης είναι οικονομολόγος της εργασίας και Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικής των Ανθρώπινων Πόρων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και Παιδαγωγικά με έμφαση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, ενώ στις διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές του ασχολήθηκε με τη Οικονομική της Εργασίας και τις Εργασιακές Σχέσεις.
Δίδαξε στα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ιωαννίνων, Μακεδονίας, τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Καβάλας, την ΑΣΠΑΙΤΕ και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Είναι ακόμη Διαιτητής στον ελληνικό Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας και αξιολογητής προγραμμάτων στο πεδίο των ανθρώπινων πόρων. Συμμετείχε σε ευρωπαϊκά δίκτυα ερευνητών, εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα και σε πολλά συνέδρια.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εντοπίζονται σε θέματα αγοράς εργασίας, επαγγελματικής κατάρτισης, εργασιακών σχέσεων, εκπαίδευσης ενηλίκων, οικονομικής των ανθρώπινων πόρων και διαπραγματεύσεων.
Η διάλεξη έχει θέμα "Τεχνικές Διαπραγμάτευσης" και θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Σάμου ώρες 6-9 μμ. 
Σημειώνεται ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το Β' εξάμηνο της Ακαδημίας των Πολιτών στη Σάμο με θεματική την εισαγωγή στη Συμβουλευτική. Το εξαμηνιαίο κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 40 ευρώ για 13 τρίωρες εβδομαδιαίες διαλέξεις ενώ για φοιτητές, ανέργους και άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρέχεται έκπτωση 50%.
Πληροφορίες και εγγραφές υπεύθυνος συντονιστής Παναγιώτης Αθανασόπουλος. (τηλ. 22730-28852 κινητό 6972230624 καθημερινά 12:00-14:00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου