Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

"Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ" - 1η εναρκτήρια διάλεξη Β' εξαμήνου της Ακαδημίας των Πολιτών Σάμου

Η 1η εναρκτήρια διάλεξη της Ακαδημίας των Πολιτών Σάμου για το Β’ εξάμηνο, πραγματεύεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα: «Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ - Συναισθηματική Διαχείριση σε περίοδο κρίσης».
Πρόκειται για μια διάλεξη που επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στο επίμαχο ζήτημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, κάτω από τις σύγχρονες αντίξοες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση αυτή έχει παρουσιαστεί από τον σύμβουλο επαγγελματικής ανέλιξης Παναγιώτη Αθανασόπουλο, σε 22 διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα και  σε περισσότερους από 4.000 σπουδαστές. Σχεδιάστηκε, αφότου ξέσπασε η οικονομική κρίση στη χώρα μας. Στόχος, να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι μα και οι άνεργοι, οι φοιτητές και οι σπουδαστές, οι υποαπασχολούμενοι μα και οι απολυμένοι, να εστιάσουν σε λύσεις και όχι στο πρόβλημα.
Ο παράγοντας «άνθρωπος» είναι ουσιαστικός στη «σταδιοδρομία» αλλά και τη συναισθηματική της διαχείριση, σε περιόδους κρίσης. Απαιτείται διερεύνηση και γνώση της αγοράς εργασίας αλλά και των δυνατοτήτων, των κλίσεων και των προσόντων που διαθέτει ο καθένας ώστε να ανταποκριθεί στο νέο μοντέλο απασχόλησης. Κυρίως όμως θετική σκέψη και θετική στάση!
Η πρώτη αυτή διάλεξη του β΄ εξαμήνου με θεματική την «Κατάρτιση στη Συμβουλευτική», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου στο ΕΠΑΛ Σάμου 6-9 το απόγευμα και θα είναι ΑΝΟΙΚΤΗ στο κοινό.

Οι εγγραφές στο τμήμα της Ακαδημίας Σάμου συνεχίζονται ανελλιπώς κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Πληροφορίες στο τηλ. 22730.28852 και 697 2230624.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου