Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Θετική Στάση Ζωής-Συναισθηματική & Φυσική Ευεξία

Το γέλιο βοηθάει την καρδιά να αντλεί περισσότερο αίμα, και τους πνεύμονες να εισπνέουν περισσότερο οξυγόνο. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την καλύτερη επικοινωνία στις κοινωνικές συναναστροφές μας, την πρόληψη της υγείας μας, καθώς και στην ανάπτυξη θετικής στάσης ζωής.

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η 4η κατά σειρά διάλεξη στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Πολιτών Φαρσάλων με θέμα: «ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ – ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ".
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εκπαιδευτική συνάντηση  που μας φέρνει πάλι σε επαφή με την χαρά, το γέλιο και το παιχνίδι με έναν ήπιο και πολύ μεταμορφωτικό τρόπο.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, Ηθοποιούς, Εμψυχωτές, Ψυχολόγους, Life Coach, Νηπιαγωγούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Θυμωμένα άτομα και σε οποιονδήποτε άλλον θέλει να βάλει περισσότερη χαρά στη ζωή του και να αποκτήσει θετική στάση ζωής.
Σκοπός της διάλεξης είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τρόπους αποτελεσματικότερης  διαχείρισης του άγχους, του πόνου και άλλων προκλήσεων με διασκεδαστικό τρόπο. Θα παρουσιαστούν απλές τεχνικές ασκήσεων γέλιου έτσι ώστε να γίνει βαθύτερη κατανόηση της θετικής επίδρασης του γέλιου στην ζωή τους.

H  διάλεξη θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, ώρες 5-8μμ και εισηγητή τον κ. Ηλία Κουμπούνη*.

Για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στο ΚΕΠ Φαρσάλων 10:00-12:30. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Τηλ: 697 88 90 645

*Ο Ηλίας Κουμπούνης είναι πιστοποιημένος εμψυχωτής και εκπαιδευτής της "Ευεξίας Γέλιου" καθώς και της βιωματικής μεθόδου "Walking in your Shoes". Είναι ένας από τους πρωτοπόρους αυτή την στιγμή στην Ελλάδα που αναπτύσσουν μεθοδικά και ολοκληρωμένα την γελωτοθεραπεία σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο την ένταξή της σε σχολεία, επιχειρήσεις, χώρους τέχνης, κέντρα εναλλακτικών θεραπειών, και σχολεία ειδικής αγωγής.
Είναι δημιουργός και εμπνευστής της Σχολής Γέλιου Elias Laughter Academy με έδρα την Αθήνα. Όραμά του είναι η διάδοση της χαράς, του γέλιου και του παιχνιδιού ως μέσα επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης σε όλη την Ελληνική επικράτεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου