Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

Ο σύγχρονος ψυχολόγος Philip Rosenthal είχε πει, "Όποιος έχει σταματήσει τη διαδικασία να γίνεται  καλλίτερος έχει ήδη πάψει να είναι απλά καλός".


Επειδή κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον καθένα μας ξεκινήσαμε το σεμινάριο του Νικητή καθώς επιθυμούμε να διαμορφώσουμε τη νοοτροπία του Νικητή, ώστε να γίνουμε καλλίτεροι σύντροφοι, καλλίτεροι γονείς, καλλίτεροι επαγγελματίες και να μπορούμε να επηρεάζουμε θετικά το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
Έχουν ήδη αναλυθεί πολλές βασικές έννοιες και ορισμοί στην 1η συνάντηση και καταδείξαμε τι ακριβώς σημαίνει Νοοτροπία Νικητή.
Εξηγήσαμε ότι δεν εννοούμε ένα προσωρινό dopping αλλά την υιοθέτηση νικηφόρων συνηθειών που χτίζουν χαρακτήρα και αρχές και μας κάνουν ελκυστικές προσωπικότητες σ όσους μας συναναστρέφονται. 
Κάποιος μπορεί να ξεχάσει ΤΙ του είπαμε, ΠΩΣ του το είπαμε  η ΠΟΤΕ του το είπαμε αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ ΠΩΣ ΕΝΟΙΩΣΕ  κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας μαζί του!  
Έτσι στη 2η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 5μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, θα αναλυθούν διεξοδικά οι 10 Ιδιότητες του Νικητή (Θετική Αυτογνωσία, αυτοεκτίμηση, αυτοκυριαρχία, αυτοπαρακίνηση, αυτοπροσδοκία, αυτοεικόνα αυτοκαθοδήγηση, αυτοπειθαρχία, και αυτοδιάσταση) με στόχο τη δέκατη ιδιότητα που προβάλλει όλες τις προηγούμενες, τη Θετική Αυτοπροβολή!

*Εισηγήτρια είναι η κ. Κατερίνα Φραγκούλη, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας και Αμερικανικού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση την Επαγγελματική Ψυχολογία "Professional Psychology". Διεξάγει σεμινάρια με θέματα την προσωπική ανάπτυξη για αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας, το marketing & τις πωλήσεις, τη συμπεριφορά. Η εμπειρία της στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού υπερβαίνει τα 28 χρόνια.

Η διάλεξη θα περιλαμβάνει τη προβολή διαφανειών  και σετ σημειώσεων οι οποίες με την αφηγηματική μορφή τους θα μας υπενθυμίζουν πάντοτε πως να διακρατούμε τη νικηφόρα μας διάθεση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!


Για πληροφορίες - συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6978890645 (κυρία Συροπούλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου