Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η Σάμος ταξιδεύει στην Πελοπόννησο!

 
 
Στο Κατάκολο Ηλείας βρέθηκαν οι "Αυτοδύτες" της Σάμου σε διήμερη συνάντηση περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Μια διοργάνωση των Υδροναυτών Ηλείας και του Ναυτικού Ομίλου Κατακόλου η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Στην Σαμιακή αποστολή πήραν μέρος πέντε μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών ενώ συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Στάντζος.
Την περιβαλλοντική αυτή συνάντηση υποστήριξαν φορείς και σύλλογοι από το Κατάκολο, σχολές κατάδυσης και εθελοντικές ομάδες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου καθώς και αντιπροσωπείες μαθητών.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Πύργου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου Αλέξανδρος Μαλαγάρης μοιράστηκε με τους πολυάριθμους ευαισθητοποιημένους στο περιβάλλον πολίτες μια υποβρύχια δράση καθαρισμού βυθού και παραλίας της Σάμου, μέσω κινηματογραφημένου υλικού. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου Γιώργος Στάντζος χαιρέτισε την εκδήλωση και προσέφερε σε εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Πύργου, ως συμβολικό δώρο, την "δίκαια κούπα" του Πυθαγόρα.
Επιβραβεύουμε την παρουσία της Σάμου στο Κατάκολο καθώς αποτελεί μια σοβαρή εθελοντική προσπάθεια εξωστρέφειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου