Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ "ΑΡΜΟΝΙΑ"




H Μουσική Σχολή "ΑΡΜΟΝΙΑ" επιθυμώντας να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους  τους πιστούς ακροατές των καλλιτεχνικών της μουσικών εκδηλώσεων, ετοίμασε, (αμέσως μετά και τις τελευταίες παρουσιάσεις της για τον εορτασμό των 100 χρόνων της 'Ενωσης της Σάμου με την Ελλάδα),  ένα ποικίλο ρεπερτόριο.
Μελωδίες για βιολί και πιάνο, τραγούδια αναγεννησιακά, προκλασικά, αποσπάσματα από όπερες, μοντέρνα, που αναφέρονται στη Γέννηση του Θεανθρώπου, καθώς και κάλαντα με συνοδεία βιολιού και λαούτου, μέσα από έρευνα και καταγραφή που πραγματοποιεί η "ΑΡΜΟΝΙΑ", για τη σαμιακή μουσική παράδοση.

Μας προσκαλεί στην εορταστική της συναυλία, με την ελπίδα να μοιραστούμε όμορφες στιγμές ψυχικής ανάτασης στις Άγιες Ημέρες του Δωδεκαημέρου και να μας ευχηθεί από κοντά: "Και εις έτη πολλά!!!"

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της συναυλίας θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα: 6.00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου.
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ώρα: 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου, το πρόγραμμα θα είναι πιο λιτό, ώστε να συνάδει με την ιερότητα του χώρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου