Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

AΧΕΠΑ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Η ομογενειακή οργάνωση ΑΧΕΠΑ με μακρόχρονη παρουσία κυρίως στην Αμερική και Αυστραλία άλλα και σε άλλες χώρες, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό και επιμορφωτικό έργο και αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό εκλεκτών και καταξιωμένων διεθνώς μελών. Το όνομα της έχει συνδεθεί με την υποστήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και αρωγής προς την πατρίδα μας. 
Εδώ, στην ακριτική Σάμο, αυτή η ομογενειακή συσπείρωση επιτυγχάνεται μέσω του παραρτήματος ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας «Όμηρος».
Στα πλαίσια των προσπαθειών μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, διοργανώνουμε μια ανοιχτή στο κοινό ημερίδα, όπου θα αναλυθεί η δυνατότητα επιχειρηματικής αναπροσαρμογής, στα σύγχρονα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας.
Η ημερίδα, με τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 7 το απόγευμα και στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου.
Ομιλητές θα είναι:
  • Ο αντιπρόεδρος της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Σάμου κ.  Σταύρος Κονδύλης, με μακρά εμπειρία και ισχυρή επιχειρηματική δράση σε άξονες τουρισμού και real estate, σε χώρες του εξωτερικού. Το θέμα της ομιλίας του είναι: «Τουριστική και Οικονομική κατάσταση της Σάμου: Ενθάρρυνση-ανάλυση-αποτέλεσμα»
  • Ο διευθυντής του Κέντρου Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, σύμβουλος επιχειρηματικότητας, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων. Το θέμα της εισηγήσεώς του, είναι: «Business Cluster: Η ισχύς εν τη ενώσει»

Στην ημερίδα αυτή, που στόχο έχει την εξεύρεση λύσεων υποστήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Σάμο, προσκαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ΑΗΕPA Σάμου, εκπρόσωποι και μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου, των παραγωγικών τάξεων, επιχειρηματικών και τουριστικών δραστηριοτήτων, εμπορικών συλλόγων, καθώς και φορείς αυτοδιοίκησης.  

Η ημερίδα, θα ολοκληρωθεί με μικρή συναυλία από την Μουσική Σχολή «Αρμονία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «Όμηρος» κ. Βασίλειο Αραβαντινό, τηλ. 6948410083, email: balladbs@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου