Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Εργαλειοθήκη κατά του στρες


Ένα πολύ σημαντικό θέμα περιλαμβάνει η 7η διάλεξη του επιμορφωτικού προγράμματος πολιτών Φαρσάλων. Πρόκειται για την «Εργαλειοθήκη κατά του στρες». Σκοπός της διάλεξης  αυτής είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της νευροεπιστήμης σχετικά με  την αντιμετώπιση του άγχους καθώς και η εκπαίδευση σε αποδοτικές τεχνικές ελέγχου του, αλλά και σταδιακής μείωσής του γενικότερα.
Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες και εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές από την κλινική υπνοθεραπεία, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), τη γνωσιακή, τη συμπεριφορική και την ενεργειακή ψυχολογία, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες ώστε:
·         Να διακόπτουν τα μοτίβα άγχους στον εγκέφαλο
·         Να αξιοποιούν την έμφυτη ικανότητα του οργανισμού μας για χαλάρωση
·         Να αλλάζουν τον εσωτερικό τους διάλογο ώστε να μην αγχώνονται 
·         Να προετοιμάζουν το μυαλό για την επιτυχία.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Μαρτίου (ώρες 17:00-20:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων και εισηγητή το Σύμβουλο Διαχείρισης Άγχους κύριο Νίκο Παραμερίτη*.

Για πληροφορίες - συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6978890645 (κυρία Συροπούλου)

*Ο Νίκος Παραμερίτης είναι Υπνοθεραπευτής και Σύμβουλος Διαχείρισης  Άγχους. Πιστοποιημένος από τον International Association of Professional Conversational Hypnotists (IAPCH) καθώς και από το  American University of NLP. Παρέχει βοήθεια στους ανθρώπους ώστε να απελευθερώνονται με ήπιο αλλά αποδοτικό τρόπο από τα αρνητικά τους συναισθήματα και παράλληλα ν’ αναπτύσσουν τις ικανότητές τους για ηρεμία, δύναμη, ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου