Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

"ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ"

Νοητική και Συναισθηματική Ευεξία


Η Sarah Stewart-Brown, καθηγήτρια δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο Warwick University, αναφέρει ότι η ψυχική ευεξία έχει θετικά αποτελέσματα τόσο για το ίδιο το άτομο όσο και για τον κοινωνικό του περίγυρο. Τα αισθήματα ικανοποίησης, ευχαρίστησης, εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας με τον κόσμο αποτελούν όλα μέρος της ψυχικής ευεξίας.
Στη διάλεξη με θέμα «Από μέσα προς τα έξω» πρόκειται να αναπτυχθεί διεξοδικά η έννοιας της νοητικής και συναισθηματικής ευεξίας καθώς και πως μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στο μονοπάτι για το εσωτερικό μας φως.
Απευθύνεται σε κάθε άτομο που αναζητά τρόπους  να αισθάνεται πιο όμορφα (τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον κοινωνικό περίγυρο ), πιο θετικά απέναντι στα πράγματα και πιο αποδοτικά στους στόχους της ζωής του.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων 22 Μαρτίου 2016 και ώρες 5-8μμ, με εισηγητή το Σύμβουλο Προσωπικής & Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης Παναγιώτη Αθανασόπουλο*.

Για πληροφορίες και συμμετοχή στη  καθημερινά στο ΚΕΠ Φαρσάλων 10:00-12:30. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Τηλ: 697 88 90 645

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος είναι Σύμβουλος Επαγγελματικής & Προσωπικής Ενδυνάμωσης. Σπούδασε  Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Kingston University UK (DMS, MBA) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο American Liberty University (B.A.). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την βελτίωση Προσωπικών και Κοινωνικών Δεξιοτήτων. Είναι μέλος του Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων(Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων(Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου